Contact: [email protected] / 0751.373.242

Un concept pentru nevoile speciale ale dentiștilor și ale pacientilor.

 

După ce își pierd dinții, pacienții vor imediat dinții rapid fixați la costuri accesibile.

Tratamentele conventionale care implică adesea faze de vindecare pe mai multe luni în cele din urmă sunt deseori eliminate.

O restaurare imediata cu implantare imediată este ceea ce prefera si are nevoie pacientul.

Protocolul tradițional în două etape cu implant are o durată lungă de tratament, în care pacienții trebuiau să poarte un dispozitiv detașabil și sa sufere un disconfort semnificativ în timpul perioadei de recuperare.

În zilele noastre, protezarea imediată urmata de restaurarea imediată si un implant dentar poate scurta reabilitarea dentară si in acelasi timp să păstreze aspectul estetic al pacienților în toate etapele tratamentului.

Medentis se extinde acum cu un nou concept de succes:

Implantul ICX Active Master cu un design inovator ce permite protezarea imediata.

Implantul ICX-ACTIVE MASTER
a fost conceput pentru a satisface
cererile crescânde ale dentiștilor.

Despre ICX Active

Implantul ICX-ACTIVE MASTER este un implant cu design conic cu unghi ascuțit, larg răspândit, care se extinde treptat, avand spira variabila dubla, fiind mai abrupt decât majoritatea implanturilor.

Designul implantului conferă un nivel ridicat de stabilitate primară și il face o alegere excelentă pentru extracția imediată, plasarea imediată, in cazurile de încărcare imediată, cat si în cazurile cu o calitate slabă sau discutabilă a osului. În plus, aceste caracteristici de design permit redirecționarea implantului în timpul plasării, în acelasi timp menținand nivelul ridicat de stabilitate.

Platforma permite fie "comutarea pe platformă", fie realizarea protezei direct pe platformă. Aceste caracteristici vor convinge utilizatorii.

Caracteristicile de proiectare ICX-ACTIVE MASTER sunt dezvoltate pentru reducerea pierderii osoase crestale și maximizarea întreținerii de arhitectura gingivală. Acest tip de implant oferă clinicienilor o soluție excelentă pentru restaurări în zona estetică.

Proiectarea avansată a corpului permite clinicienilor să ajusteze poziția implantului pentru o orientare optimă de restaurare. Este indicat pentru toate pozițiile, dar este deosebit de eficientă în regiuni cu o calitate sau o cantitate a osului diminuate, datorită condensării sale osoase.  De asemenea, poate fi folosit pentru protocoale de foraj mai scurte, avand capacitatea de a schimba direcția sau inserția.

Este o solutie viabila pentru situații dificile de tratament, adesea oferind tratamente mai rapide, timpi de vindecare mai scurți și proceduri mai puțin invazive.

Implanturile ICX-Active sunt compatibile cu o gamă larga de protetica si bonturi ICX.

Dimeniunile implantelor ICX Active Master

Fair price
High quality

Top 5 system
in Germany

10.000 users
only in Germany

Date firma

SC Stemplant Dent SRL

CUI: RO27954020

Nr. Reg. Com. : J09/50/2011

Adresă: Blvd. Independenței Nr. 59, Brăila

Distribuitori

Braila:
Stemplant Dent
[email protected]
0751.373.242
Cluj:
Digident Solution
[email protected]

Newsletter

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Close Menu